"Rendszeresen medit√°ltam, folyamatos √∂nmunk√°ban voltam, de valahogy nem √ļgy haladtam, ahogy szerettem volna. √Čpp elv√°ltam, √©s a sz√ľlet√©sem √≥ta √©rt sok trauma √©s f√°jdalom¬† egyre erŇĎsebben pingelt. Itt volt az ideje felsz√°molni a m√ļlt sebeit, hi√°ba hittem, hogy az √©n √©leterŇĎs, vid√°m testem-lelkem mindent kib√≠r. Robit√≥l tanult m√≥dszerekkel szisztematikusan tudok haladni a bensŇĎ √©lm√©nyekkel, tudatalattiban t√°rolt mint√°k, t√∂rt√©netek integr√°ci√≥j√°val. Az eredm√©ny? Felbecs√ľlhetetlen. Felf√©nyesedik, kisimul a m√ļlt √©s √≠gy a jelen is."

Reviczky Stefi

"Operaénekesként ma már nem csak hangképzéssel foglalkozom, hanem a hanggal való gyógyítással is, melyet már évek óta tanítom az embereknek, de más spirituális eszközökkel is segítem a hozzám fordulókat.

Term√©szetesen az esztendŇĎk folyam√°n nagyon
sok m√≥dszert ismertem meg √©n is, sok k√∂nyvet olvastam, √©s rengeteg tanfolyamon vettem r√©szt, m√©gis ad√≥dott egy olyan eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°m egy mi√≥ma, amit egyed√ľl nem tudtam megoldani.

Egy bar√°tnŇĎmtŇĎl hallottam Szentes Robir√≥l, azonnal elkezdtem hallgatni a vide√≥it a YouTube-on, melyek nagyon tetszettek, hitelesnek tŇĪntek √©s nagyon sz√©les l√°t√≥k√∂rrŇĎl tettek tan√ļbizonys√°got. √ćgy kis idŇĎ m√ļlva, a felsŇĎ √©nem sugallat√°ra, egy szem√©lyes konzult√°ci√≥t k√©rtem tŇĎle, 2023 m√°jus√°ban, √©s az internet seg√≠ts√©g√©vel tal√°lkoztunk is.

Azonnal szembetŇĪnŇĎ volt sz√°momra a magas szintŇĪ szakmai felk√©sz√ľlts√©ge, a magasabb n√©zŇĎpontb√≥l val√≥ r√°l√°t√°sa a dolgokra, √©s az a m√©rhetetlen emp√°tia √©s emberismerete, ahogyan kommunik√°l. Fantasztikus m√≥don √©rz√©keli a m√°sik lelk√©nek minden rezd√ľl√©s√©t √©s pont √ļgy besz√©l, ahogy az a m√°sik sz√°m√°ra a legmegfelelŇĎbb √©s leg√©rthetŇĎbb.

√Čnekes f√ľlemmel azonnal r√°rezon√°ltam puszt√°n a
besz√©d hangj√°nak a gy√≥gy√≠t√≥ erej√©re is. Nagyon t√ľrelmesen √©s meg√©rtŇĎen magyar√°zza el a dolgokat, ak√°r t√∂bb szempontb√≥l is ugyanazt.

K√©t olyan m√≥dszert is tanultam tŇĎle melyet a mai napig is haszn√°lok nagyon nagyon j√≥ eredm√©nnyel. Szinte rendszeresen kommunik√°lunk az√≥ta is, √©s ha b√°rmi k√©rd√©sem esetleg felismer√©sem t√°mad, Ňź a legjobb tud√°sa szerint azonnal v√°laszol. Ez√©rt is nagyon h√°l√°s vagyok neki.

Nekem tal√°n az eg√©szs√©gem javul√°s√°ban az a fajta megbocs√°t√≥ technika seg√≠tett melyet Ňź fejlesztett ki saj√°t tapasztalatai alapj√°n. M√°r r√©g√≥ta ismertem √©n is megbocs√°t√≥ technik√°t, de tal√°n az√©rt nem mŇĪk√∂d√∂tt ennyire, mert fontos l√©p√©sek maradtak ki belŇĎle, ami az Ňź technik√°j√°ban teljess√©ggel megvannak. Most m√°r √©rzem a k√ľl√∂nbs√©get.

Ami m√©g igaz√°b√≥l seg√≠tett, hogy egy olyan felismer√©ssel eg√©sz√≠tette ki eddigi tud√°somat, a testemben l√©vŇĎ elv√°ltoz√°ssal kapcsolatban, melyet m√©g soha nem hallottam, viszont alapvetŇĎ mozaik volt a gy√≥gyul√°som szempontj√°b√≥l.

Minden m√≥dszer√©nek elmondja a l√©nyeg√©t, hogy hogyan √©s mitŇĎl mŇĪk√∂dik, illetve, hogy mit mi√©rt csin√°lunk √ļgy, vagy √©ppen mi√©rt pont abban a sorrendben mondjuk ki a szavakat. EttŇĎl is volt olyan hiteles sz√°momra mindazt amit mondott.

Mindenkinek, aki gy√≥gyulni szeretne tiszta sz√≠vembŇĎl aj√°nlom Ňźt.

Mintha azt √©rezn√©m, hogy akivel kapcsolatba ker√ľl, minden egyes l√©lek fejŇĎd√©s√©√©rt √©s gy√≥gyul√°s√°√©rt felelŇĎss√©get v√°llal. Nem engedi el a kez√ľket, √©s mindig k√©szen √°ll a t√°mogat√°sukra.

Tal√°n minden t√ļlz√°s n√©lk√ľl mondhatjuk, hogy saj√°t gy√≥gyul√°s√°nak folyamat√°n kereszt√ľl IGAZI MESTERR√Č √©rett az esztendŇĎk folyam√°n."

Felber Gabriella

"Robit√≥l abban k√©rtem tan√°csot, hogy seg√≠tsen meg√©rteni √©s feloldani¬†egy a p√°rkapcsolataimban¬†rendre megjelenŇĎ √©rzelmi mint√°zatot. M√°r a tan√°csad√°s alkalma alatt is √ļgy √©reztem, hogy megk√∂nnyebb√ľltem, ahogy feloldott bennem egy kor√°bbi traum√°t √©s √°tvezetett egy √°rny√©k karakter¬†integr√°ci√≥j√°n. Egy√ļttal el is magyar√°zta nekem, hogyan tudom a k√©sŇĎbbiekben sikerrel haszn√°lni az √°tadott technik√°kat, amelyeket az√≥ta is nagy szeretettel √©s rendszeresen alkalmazok. Egyre felszabadultabb, ŇĎszint√©bb, k√∂nnyedebb lettem, cs√∂kkentek a szorong√°saim, a g√°tl√°saim, a f√©lelmeim, √©s egyre ink√°bb tudom √©s merem ellen√©rz√©sek (pl. bŇĪntudat) n√©lk√ľl v√°llalni azt, ami √©s aki vagyok, vagy amit √©ppen √©rzek. A gondolkod√°som magamr√≥l √©s m√°sokr√≥l is teljesen √°talakult."

Volenszki Sonja

"Nagyon hat√©kony minden anyag, ami el√©rhetŇĎ tŇĎle. Szem√©lyesen is felkerestem Ňźt egy konzult√°ci√≥ra. Gy√∂k√©rprobl√©m√°kat oldottunk fel. Sz√ľlŇĎk, gyerekkor, ŇĎseim felmenŇĎim. Gyerekkorom √≥ta tudattalanul vagyok tudatos, most viszont tudatosan dolgozom magamon, hogy hasznosabb √©s hat√©konyabb legyek a k√∂zvetlen k√∂rnyezetemben, √©s Isten szolg√°lat√°ra lehessek. Ebben nagy seg√≠ts√©get ad Robi √°ltal leadott technika, medit√°ci√≥, meg minden amit hanganyagk√©nt el√©rhetŇĎ tŇĎle. Felt√©tel n√©lk√ľl b√≠zom a Robiban, √©s az √°ltala elmondottaknak. Hihetetlen nagy szeretet, t√∂rŇĎd√©s, odafigyel√©s van benne. Ňźszinte √©s¬† hiteles ami elŇĎseg√≠ti a fejlŇĎd√©semet."

Takács Margó

"Robit elŇĎsz√∂r gyermekem kapcs√°n kerestem fel. Ňź 11√©ves ADHD-s, nagyon 'sokfel√©' volt,van. M√°r fiatalon m√©lyek az √©rz√©sei,(ami a vele egykor√ļakra nem jellemzŇĎ),ez√©rt sok neh√©zs√©ge volt az oszt√°lyt√°rsaival,voltak d√ľhkit√∂r√©sei is. Robi dolgozott vele:elŇĎsz√∂r vide√≥chateltek,majd hang√ľzenetekben,lev√©lv√°lt√°sokkal.GyerkŇĎc√∂m mindig jelezte a 'kulcssz√≥t' ,amiben Robi takar√≠tott,oldott. Fiamnak ezut√°n sokkal jobb lett t√°rsaival a kapcsolata,nŇĎtt az √∂nbizalma,√©s alig van d√ľhkit√∂r√©se!
Majd én is kértem a segítségét.
Kb 26√©ve van pikkelys√∂m√∂r√∂m,terapeutak√©nt, sok mindent kipr√≥b√°ltam,de egy ter√ľletre kev√©s figyelmet szenteltem ,m√©gpedig az √°rnyr√©szeimre! Robival √∂sszeszedt√ľk ŇĎket,√©s az√≥ta is,mert sokan vannak,sz√©pen b√©k√≠tem,integr√°lom ŇĎket!
Nagyon fontos,hogy az idŇĎvonalamon is megtan√≠tott a sz√≠vt√∂r√©seimet gy√≥gy√≠tani!
A bŇĎr√∂m most l√©nyegesen szebb,tudok r√∂vidnadr√°got hordani!"

Koll√°th Hajnalka

"√Člsportol√≥ voltam m√°ra v√°llalkoz√≥. ‚Äė96-ban egy sports√©r√ľl√©s miatt kapott injekci√≥ okozott n√°lam cukorbetegs√©get. 2006-‚Äė07-ben erŇĎteljes p√°nikbeteg lettem (1,5 √©v √∂nmunk√°val siker√ľlt t√ľnetmentess√© v√°lnom).¬†

Az √©letemben egy olyan v√°ltoz√°s indult el, hogy nem tal√°ltam sem √∂nmagam, sem a helyem. Kapkodtam a v√°llalkoz√°sok k√∂z√∂tt, sok volt a stressz a mozg√°s kimaradt az √©letembŇĎl, sŇĎt az √©letm√≥dom sem volt megfelelŇĎ. Csak sodr√≥dtam, √©s k√©telkedtem saj√°t magamban, mert nem tudtam mire v√©lni, hogy hov√° lett belŇĎlem a tudatoss√°g, az erŇĎ, az √©gŇĎ v√°gy stb. . Ezek helyett megjelent a k√©tely, a f√©lelem, a sikertelens√©g √©s sorolhatn√°m. Pr√≥b√°ltam sokf√©le m√≥dszert, mert azt tudtam, hogy magamon ‚Äúkell‚ÄĚ dolgoznom ahhoz, hogy megtal√°ljam √∂nmagamat, az √©letc√©lomat √©s azt az utat mely egy boldog √©lethez vezet. Ez√©rt t√∂bb m√≥dszert is kipr√≥b√°lgattam, √©s mondhatom, hogy nem keveset. Robi mutatta meg, hogy mennyire sz√ľks√©g van ehhez egy j√≥ mentorra.

V√©g√ľl 2021-ben eld√∂nt√∂ttem, hogy v√°ltoztatok. Az √©letm√≥dommal kezdtem, a belsŇĎ munk√°ra m√©g nem volt megold√°som. Elkezdtem, j√≥l √©rezni magam a bŇĎr√∂mben. Viszont az √©let megk√©rdezte, hogy mennyire gondolom komolyan ezt a v√°ltoz√°st.¬†

Egy v√≠rus miatt lett a szervezetemben egy immunreakci√≥, ami a ves√©met¬†¬†megt√°madta. K√∂zben a szemem is elkezdett romlani. Minden √∂sszef√ľgg√∂tt egym√°ssal, csak sajnos az orvosok ezt √≠gy nem l√°tt√°k √°t. T√∂bb mint f√©l √©v volt mire ez kider√ľl. Ek√∂zben nagyon romlott az √°llapotom. V√©g√ľl egy vese biopszia ut√°n kaptam egy biol√≥giai kezel√©st (inf√ļzi√≥s immunter√°pia), ami teljesen legyeng√≠tette az immunrendszeremet √©s minden, amit elkaptam a gyomromra ment r√°.

Ekkor d√∂nt√∂ttem el, hogy ‚Äúbefogom a f√ľlem‚ÄĚ, lereduk√°lom az orvosi dolgokat a minimumra √©s kezembe veszem a dolgot. Tudtam, hogy magamban ‚Äúkell‚ÄĚ keresnem a megold√°st. Elkezdtem medit√°lni √©s vizualiz√°lni. √Čs itt v√°ltozott meg minden. P√°rom Kitti megtal√°lta Szentes Robit a neten. A YouTube-on volt fent 4-5 vide√≥ja √©s elkezdt√ľk n√©zni ŇĎket. Ekkor d√∂nt√∂tt√ľk el, hogy megkeress√ľk Ňźt, mert √ļgy gondoltuk, hogy tudna nekem seg√≠teni.¬†

H√°t ez √≠gy is lett. √Čs megv√°ltozott minden. Robi egy online foglakoz√°son felt√©rk√©pezett √©s megmutatta, hogy hogyan tudok elindulni egy olyan utaz√°son ami meghozza mindenre a megold√°st az √©letemben. Persze ehhez √©n is kellettem no meg nagyon sok tanul√°s √©s tapasztal√°s. Konkr√©t technik√°kat adott a kezembe √©s folyamatosan seg√≠t √©s mellettem √°ll profi mentork√©nt. K√∂zben a vide√≥ib√≥l is m√©g t√∂bbet meg√©rtettem arr√≥l, hogy mi folyik k√∂r√ľl√∂tt√ľnk √©s bennem. A j√≥ h√≠r, hogy mindenre van megold√°s, ha v√°ltoz√°st akarsz √©s jobb√° tenni saj√°t √©s m√°sok √©let√©t. Ehhez Robi pedig egy t√∂k√©letes mentor, teli √∂nzetlens√©ggel √©s egy olyan tud√°ssal, ami egyed√ľl√°ll√≥ a vil√°gon.¬†

M√°ra t√∂k√©letesek a vese √©rt√©keim, a cukrom is rendben van, √ļjra vannak c√©ljaim √©s erŇĎm a v√°ltoz√°shoz √©s ahhoz az √ļthoz, amin j√°rok. Szerencs√©re nem egyed√ľl."

Dobai √Ād√°m

"Az√©rt vettem fel a kapcsolatot R√≥berttel, mert elakadtam. Kor√°bban m√°r dolgoztam magamon, de r√° kellett j√∂nn√∂m, hogy sok olyan dolog van amire nem l√°ttam r√°. Ezek √©szrev√©tlen√ľl ir√°ny√≠tott√°k √©brenl√©ti √©letemet. R√≥berttel azonnal egy hull√°mhosszra ker√ľlt√ľnk, nagyon tiszt√°n kommunik√°l ez√©rt a bonyolult dolgokat is k√©pes √©rthetŇĎen √°tadni. A technik√°it k√∂nnyen megtanultam √©s hat√©konyan alkalmaztam. Ehhez persze sz√ľks√©ges, hogy idŇĎt √©s energi√°t ford√≠tsunk r√°juk. Megkaptam a h√°zi feladatomat. B√°rkinek sz√≠vesen aj√°nlom R√≥bertet aki szeretne kiszabadulni a kelepc√©bŇĎl amit √∂nmaga, √∂nhib√°j√°n k√≠v√ľl √©p√≠tett, hogy √≠gy jelentŇĎs√©ggel teli, c√©ltudatos √©letet √©lhessen. Kedves, de sallangmentes megk√∂zel√≠t√©se friss fuvallatk√©nt hatott. NagyszerŇĪ tan√≠t√≥, de a munk√°t neked kell elv√©gezned."¬† ¬†

Farias EnikŇĎ

"Rengeteg elakad√°ssal kellett szemben√©znem az √©letben, mint gyerekkori traum√°k, anyagi √∂sszeoml√°s, megal√°zotts√°g √©s rengeteg gy√°sz stb. EbbŇĎl nem tal√°ltam egyk√∂nnyen kiutat, mert tele volt az elm√©m mindenf√©le megakaszt√≥, elreked√©ssel, hitrendszerekkel, √ļgyhogy sz√©pen visszaestem mindig, alig haladtam az √ļton. De azt√°n el√°rult R√≥bert nekem j√≥n√©h√°ny alapvet√©st √©s technik√°t, ami ut√°n sz√©pen szertefoszlottak bizonyos ism√©tlŇĎdŇĎ negat√≠v dolgok az √©letemben. Rengeteget fejlŇĎdtem √©s ezt a saj√°t bŇĎr√∂m√∂n √©rzem."

Kota G√°bor

"Anyagi, p√©nz√ľgyi gondjaim voltak, olyan blokk volt az √©letemben, ami t√∂bb ter√ľletet is betakart, melybŇĎl egyed√ľl, nem tudtam kij√∂nni. A p√©nz energi√°ja, a szeretete, √©s az ezek m√∂g√∂tt h√ļz√≥d√≥ blokkok felt√°r√°s√°ban seg√≠tett nekem. Ezek csal√°di, gener√°ci√≥s, dns-ben is megtal√°lhat√≥¬†programok voltak, melyekhez kapcsol√≥dtak¬†az √°rny√©k√©nek. Az az eszk√∂z amit Robit√≥l¬†kaptam, egy √ļj eszk√∂z volt, hogy megn√©zzem, minek, kinek √°llok ellen, mi az amit nem vagyok hajland√≥ elismerni¬†magamban. A konzult√°ci√≥ ut√°n¬†szinte azonnal beindult a p√©nz √°raml√°sa. Term√©szetesen¬†a kapott eszk√∂z√∂kkel az√≥ta is folytatom a munk√°mat, mert az akkor eredm√©ny, sz√°momra nagyon sokat jelentett, √©s azonnali v√°ltoz√°st hozott. Ez egy folyamat, amit mindannyiunknak √©rdemes¬†elfogadni. Adni magunknak idŇĎt, t√ľrelmet, √©s beletenni sok energi√°t, mely k√©sŇĎbb meghozza a v√°ltoz√°st. Az eg√©szen biztos, hogy soha ne k√ľlsŇĎ, hanem elsŇĎsorban belsŇĎ v√°ltoz√°sra sz√°m√≠tsunk. Mert ahogy bent, √ļgy kint."¬†

LŇĎvei Erika

"Robit az√©rt kerestem fel: a vide√≥i megn√©z√©se ut√°n kerestem fel, mert megmozdult bennem valami.¬† B√∂lcsen megl√°tja a jelenlegi √©s kor√°bbi √©lethelyzeteket. M√°r az elsŇĎ alkalommal felismer√©seket nyertem √°ltala. Hasznos tan√°csokkal l√°t el. Szembes√≠tett az elnyomott tudatalattival √©s a tudattalannal. Az√≥ta a tudatszintem nŇĎtt. M√°r az elsŇĎ besz√©lget√©s is felismer√©seket hozott, √≠gy pontosan tudtam min kell dolgoznom magamon."

Szabó Sándor

"2000 óta foglalkozom az EMBER fizikai, lelki, és mentális nehézségeinek megértésével, és kezelésével- természetesen a sajátjaimat is beleértve!
Tettem ezt kor√°bban sportol√≥k√©nt, hossz√ļ √©veken √°t masszŇĎrk√©nt, illetve alternat√≠v gy√≥gy√≠t√≥ m√≥dszerek ment√©n, √©s folytatom a mai napig coachk√©nt.
Hossz√ļ /√∂n/felfedezŇĎ utam sor√°n nem el√©gedtem meg az adott helyzetemmel, √©s folyamatosan hajtott tov√°bb valami k√ľl√∂n√∂s belsŇĎ ‚Äúfelhajt√≥erŇĎ‚ÄĚ. Ismerni akartam annak a titk√°t, hogyan v√°ltoztathatn√©k mindazon, ami boldogtalann√°, zavaross√°, √©s neh√©zz√© teszi az emberi l√©tet ?!
Robival val√≥ coaching val√≥s√°gos √ĀTT√ĖR√ČST jelentett a sz√°momra ebben a folyamatban!
V√©gre azt √©reztem, hogy az a transzformat√≠v m√≥dszer, amivel Ňź dolgozik, lehetŇĎv√© teszi, hogy a felismer√©sen t√ļl, integr√°lhassam is a makacsul ŇĎrz√∂tt - legt√∂bbsz√∂r tudattalan-hiedelmeim, szok√°saim, √©s √°ltalam eddig nem ismert √°rnyaim. T√∂bb gyermekkori trauma is old√°sra ker√ľlt.
Robi √ļgy dolgozik mint egy zseni√°lis seb√©sz; tŇĪpontosan ott, ahol a probl√©ma forr√°sa van. M√≥dszere √∂sszetett, l√©nyegret√∂rŇĎ, mindek√∂zben sz√≥kimond√≥, m√©gis v√©gig biztons√°gban √©reztem magam.
Amikor valamit nem értettem, vagy nem tudtam befogadni, lefordította a lelkem nyelvére, hogy megérkezhessem."

 

Szab√≥ √Āgi

"Egy ideje ki√©lesedett az √©rz√©kel√©sem az √°ltalam ‚Äěigaznak‚ÄĚ v√©lt emberekre, s mivel m√°r tanultam, olvastam, meg√©ltem sok mindent, csak olyanokkal szerettem volna dolgozni √©s ‚Äětisztulni‚ÄĚ, akit a belsŇĎ hangom s√ļg nekem. H√°t Robi ilyen volt‚Ķ 2023 √©v elej√©n tal√°ltam r√° a magyar vide√≥ira, mindegyiket megn√©ztem, nem is egyszer, √©s alig v√°rtam a k√∂vetkezŇĎt. Val√≥j√°ban m√°r egy ideje igaz mentort kerestem, s nem is csal√≥dtam. Egyik este r√°√≠rtam Messengeren Robira, abb√≥l online idŇĎpont lett.

Mi√©rt pont ŇĎt aj√°nlom neked is? Mert egy komplex tud√°st ad √°t, rendszerbe szedve, olyan r√°l√°t√°st az √©letedre, ahogy eddig nem n√©zted. A legt√∂bb, ak√°r fel nem fedezett elakad√°s a gyerekkorunkban gy√∂keredzik, ha azokra r√°l√°tunk, √©s az ŇĎ m√≥dszer√©vel feloldjuk, es√©ly√ľnk van az √©let√ľnket √∂r√∂mben √©lni. De ne v√°rj csod√°t, a siker√©rt dolgozni kell; √©n m√©g csak az √ļt elej√©n vagyok, holott ebbe a m√≥dszerbe sok-sok √≥r√°t beletettem, pontr√≥l-pontra haladok, folyamatosan jegyzetelek, megpr√≥b√°lom k√≠v√ľlrŇĎl figyelni magam. Mi√©rt? Mert nekem √≠gy mŇĪk√∂dik, lehet neked m√°sk√©pp. Volt egy sz√°nd√©kom, amibŇĎl elhat√°roz√°s lett: tiszt√°n szeretn√©k a TeremtŇĎh√∂z kapcsol√≥dni, tiszt√°n szeretn√©m az √©letem l√°tni, szeretetben √©s igazban lenni. Az k√∂z√∂s munka eredm√©nye ami k√©zzel foghat√≥? Olyat nem v√°rok, megel√©gszem a bennem l√©vŇĎ egyre nagyobb csenddel, mert akkor j√≥ √ļton haladok az elme ki√ľr√≠t√©s√©vel, √©s a TeremtŇĎh√∂z is egyre k√∂zelebb ker√ľl√∂k."

 

Varhanyovszki Elisabeta

"Robit a t√∂bb √©ve fenn √°ll√≥, √©s m√ļlni nem akar√≥ bŇĎrprobl√©m√°m miatt kerestem fel. Term√©szetesen t√∂bb orvosn√°l j√°rtam √©s sok alternat√≠v gy√≥gym√≥dot, ter√°pi√°t is kipr√≥b√°ltam kisebb eredm√©nyekkel. Az elsŇĎ konzult√°ci√≥nkon azt mondta ez az egy alkalom is sokat fog seg√≠teni. √Čs t√©nyleg √≠gy lett, √©s az√≥ta sincs meg√°ll√°s. R√°vil√°g√≠tott a traum√°imra, amik felold√°sa ut√°n nagy megk√∂nnyebb√ľl√©st √©reztem. T√∂bb technik√°t mutatott, amiket az√≥ta is alkalmazok. Sokat seg√≠tettek a medit√°ci√≥k is. Olyan k√©rd√©sekre kaptam v√°laszt √©s olyan feladatokat oldottam meg, amiket t√∂bb √©ve tolok magam elŇĎtt. Nagyon h√°l√°s vagyok neki, √©s f√©l √©ve sz√°momra is hihetetlen, de f√©nysebess√©ggel gy√≥gyulok."

Horv√°th Kata

"Szeretn√©m elmondani, hogy nagyon boldog vagyok, hogy m√°r t√∂bb mint 4 √©ve saj√°t v√°llalkoz√°som vezetem Franciaorsz√°gban, k√ľl√∂n√∂sen a sz√©ps√©gipar, az eg√©szs√©g √©s a j√≥l√©t ter√ľlet√©n. √Ėr√ľl√∂k a sikereimhez, b√°r n√©ha √ļgy √©rzem, hogy valami nem mŇĪk√∂dik √ļgy, ahogy szeretn√©m, √©s emiatt elkezdtem kutatni az okok ut√°n.

Amikor √©v elej√©n megismertem Robertet, √ļgy √©reztem, hogy az ŇĎ szak√©rtelme √©s profizmusa seg√≠thet meg√©rteni √©s megoldani ezeket a neh√©zs√©geket. A tal√°lkoz√≥nkon felv√°zoltam a v√°llalkoz√°som probl√©m√°it, √©s r√°j√∂ttem, hogy az ŇĎs√∂k traum√°i √©s s√©r√ľl√©sei hat√°ssal lehetnek az √©letemre √©s v√°llalkoz√°somra. A besz√©lget√©s sor√°n kapott technik√°k √©s √ļtmutat√°sok seg√≠ts√©g√©vel elkezdtem foglalkozni ezekkel az elŇĎzŇĎ gener√°ci√≥kb√≥l sz√°rmaz√≥ terheket hordoz√≥ negat√≠v hat√°sokkal.

Most, hogy j√ļlius van, b√ľszke vagyok arra, hogy elmondhatom, hogy a folyamatos √∂nmunka √©s a Robert √°ltal tan√≠tott technik√°k seg√≠ts√©g√©vel elkezdtem tapasztalni egy n√∂veked√©st a v√°llalkoz√°somban √©s az √©letemben. √Čppen ez√©rt optimist√°n tekintek a j√∂vŇĎbe, √©s b√≠zom abban, hogy ez a pozit√≠v fejlŇĎd√©s tov√°bb folytat√≥dik. Tudom, hogy ez a folyamat ig√©nyli a kitart√°st √©s folyamatos fejlŇĎd√©st, de m√°r r√°j√∂ttem arra, hogyan lehet ezt a v√°ltoz√°st el√©rni.

K√∂sz√∂netet mondok Robertnek az√©rt, hogy seg√≠tett meg√©rteni √©s feldolgozni az elŇĎzŇĎ gener√°ci√≥k traum√°it, √©s az√≥ta is t√°mogat tan√°csaival, amikor elakadok. B√°tor√≠talak, hogy vegy√ľk kez√ľnkbe az √©let√ľnket √©s foglalkozzunk az elŇĎzŇĎ gener√°ci√≥k √°ltal hozott terhekkel, mert ez az √©let csak egyetlen alkalommal adatik meg nek√ľnk.
"

Ferenc M√°ria

"A nevem Kun Hanna, 48 √©ves erd√©lyi sz√ľlet√©sŇĪ, 10 √©ve N√©meto.ban √©lek. Itt ismertem meg leendŇĎ f√©rjem, aki 2019 november√©ben, h√°zass√°gk√∂t√©s√ľnk elŇĎtt 4 h√≥nappal, s√ļlyos agyv√©rz√©st szenvedett el. Robira id√©n febru√°rban figyeltem fel √©s a magas v√©rnyom√°sr√≥l sz√≥l√≥ bejelentkez√©se ut√°n d√∂nt√∂ttem el, hogy felveszem vele a kapcsolatot. F√©rjemnek k√©rtem a seg√≠ts√©get, de √°ltala √©n is vele egy√ľtt gy√≥gyultam a milli√≥ ( ahogy Robit√≥l tanultam) trauma √©s √°rnyoldalak integr√°latlan rabs√°g√°b√≥l.

Jean-Darius depressz√≠v √°llapota r√∂vid idŇĎn bel√ľl ‚Äď pontosan 2 alkalom ut√°n - kezdett pozit√≠van v√°ltozni. Bar√°taink, csal√°dtagjaink megjegyz√©sei is megerŇĎs√≠tettek minket az √°talakul√°si folyamat nagys√°g√°n √©s √©n √ļgy √©rzem az√≥ta is, hogy k√∂nnyeds√©g, √∂r√∂m, ny√≠lts√°g jellemzi a mindennapjaink. A darabjaira √∂sszet√∂rt sz√≠v meggy√≥gyult √©s n√©h√°ny napja, j√ļlius 19-√©n egy szŇĪk k√∂rben val√≥ban √∂sszeh√°zasodtunk. K√©t sz√≠v k√©t l√©lek szerzŇĎd√©se. Mekkora fejlŇĎd√©s √©s gy√≥gyul√°s mindk√©t oldalon!

Olyan sok √°ld√°s nyilv√°nult meg az √©let√ľnkben, mi√≥ta megismerkedt√ľnk a csod√°s munk√°ddal √©s a krisztusi tudatoss√°ggal! K√∂sz√∂n√∂m, Robi, hogy EZT¬†a munk√°t v√°lasztottad. Annyira h√°l√°s vagyok, mert tudom, hogy felt√©tel n√©lk√ľl szeretnek minket, v√©denek √©s mik√∂zben mi gy√≥gyulunk, r√©szt vesz√ľnk abban, hogy vil√°gunkat seg√≠ts√ľk tudatoss√°gra emelni √©s vele EGY-√© v√°lni. K√∂sz√∂n√∂m, hogy oly sok al√°zattal, energi√°val √©s felt√©tel n√©lk√ľli szeretettel seg√≠ted L√©lekcsal√°dunkban a krisztusi tudatoss√°g, a h√°la, a szeretet, a bizalom √©s √∂nbizalom, a hit, a b√°tors√°g, a kreativit√°s, a bŇĎs√©g √©s az √∂r√∂m n√∂veked√©s√©t! Szeret√ľnk √©s tiszta sz√≠vbŇĎl k√∂sz√∂nj√ľk, hogy el√©rhetŇĎ vagy oly sok √©hes l√©lek sz√°m√°ra!"

Hanna és Jean-Darius

"12 √©ve foglalkozom m√©ly √∂nismerettel. Tegnap v√©gigmentem Robi 'Viszl√°t Szorong√°s, Hell√≥ √öj √Člet' kurzus√°n, annak ellen√©re, hogy sem p√°nik sem szorong√°s nem r√©sze az √©letemnek, m√©gis vannak olyan csom√≥k a lelkemben, amiket eddig nem tudtam feloldani.

Amit szeretn√©k megosztani ebben a konkr√©t esetben, az a p√°rkapcsolat √©s a p√©nz t√©m√°j√°t k√∂t√∂tt√©k g√ļzsba. K√≠v√°ncsis√°gb√≥l egy elŇĎzŇĎ √©letes utaztat√°sb√≥l ott maradt t√ľske b√°ntott. Valaki aki az √©letemre t√∂rt anno, annak ebben az √©letemben p√©nzzel tartoztam, mert szorult helyzetemben szeretettel kiseg√≠tett. √ögy √©reztem ez teljess√©ggel igazs√°gtalan. Tudtam, hogy a Nagytechnik√°val √°t fogom magamban ezt f√©s√ľlni! Neki√°lltam, √©s √©reztem ahogy r√ļgkap√°l az egom, √©s fenyeget. 'Ha ezt megteszem √©s kimondom az old√≥ mondatokat, akkor most az √∂v√© kell,hogy legyek...(amire egy√°ltal√°n nem v√°gyom) ... De csak folytattam, majd meghallottam amitŇĎl legink√°bb f√©ltem, hogy tartozom neki a l√©lekszerzŇĎd√©sben..Meg kellett hallanom, hogy ezt gondolom!¬† Amire azonnal j√∂tt a val√≥di feloldoz√°s, hogy beteljes√≠tettem a l√©lekszerzŇĎd√©st,¬† csak nem √ļgy ahogy azt az elme elk√©pzelte. Az idŇĎvonal pedig m√°r mag√°t√≥l fordult, gy√≥gyult, minden beteljesedett, a legszebb √°lmom v√°lt val√≥ra.

Ma kaptam tŇĎle egy telefonh√≠v√°st, hogy bizonyos idŇĎbeli felt√©telek mellett elengedi a p√©nzbeli tartoz√°s egy nagy r√©sz√©t.¬† Gondolhatod mennyire megk√∂nnyebb√ľltem. K√∂sz√∂n√∂m Robi, hogy rengeteg √©v √©s technika egyes√≠t√©se nyom√°n el√©rhetŇĎv√© tetted a kurzust √©s a Nagytechnik√°d!"

Lévai Kata Purity

"41 √©ves vagyok, t√∂bb mint 20 √©ves √∂nismereti m√ļlttal √©s 2 √©v leforg√°sa alatt h√°rom vet√©l√©ssel a h√°tam m√∂g√∂tt tal√°ltam R√°d a magyar YouTube csatorn√°n. EgybŇĎl kialakult ir√°nyodban a bizalom √©s a vide√≥kat hallgatva tudatosult ,hogy lehet bennem valami √∂nszabot√°zs amire egyed√ľl nem l√°tok r√° √©s tal√°n a seg√≠ts√©geddel siker√ľlhet. Az egy√©ni konzult√°ci√≥ alatt egy¬†olyan¬†gyerekkori traum√°t oldottunk fel ami hihetetlen erŇĎvel g√°tolt abban,hogy elsŇĎ sorban nŇĎk√©nt kibontakoztathassam magam .

Az√≥ta amiben √©rezhetŇĎen v√°ltoztam:
ki merem nyilv√°n√≠tani f√©lelem n√©lk√ľl a gondolataimat √©s nagyfok√ļ b√°tors√°got √©rzek arra is,hogy v√°ltoztassak az √©letem azon ter√ľletein,ahol eddig nem mertem eddig tov√°bb l√©pni.Tudom,hogy ez egy √ļj folyamat kezdete. H√°l√°s vagyok neked.

Köszönöm szépen a sok segítséget."

Duka Annam√°ria Selina