Történetem

 

Szentes Róbert vagyok. Magyarországon nőttem fel. Huszonegy éves koromban vándoroltam ki az Egyesült Államokba, ahol évekig elektro- és szoftvermérnökként dolgoztam.

Negyvenkét éves voltam amikor váratlanul összeestem egy agyvérzés következtében. Ez az esemény fenekestül forgatta fel az addig jól megszokott életemet. Lebénultam... elvesztettem a koncentrálóképességem, búcsút mondhattam a hosszú munkaóráknak és vele együtt a bevételeimnek is. Az igazat megvallva, képtelen voltam egyedül gondoskodni magamról. A hétköznapokban segítségre szorultam. Az addigi életem véget ért.

Annak ellenére, hogy rendszeresen sportoltam, egészséges életmódot folytattam és megfeleltem az elvárásoknak, végletekig kimerültem és olyan helyzetbe kerültem, amire soha nem számítottam.

Ebben az időszakban egy barátom azt javasolta, hogy keressek valakit, aki jártas az elme és a tudatalatti területén. Hamarosan rájöttem, hogy az összes múltbeli fájdalmam, a kapcsolati problémáim, az érzelmi mélyrepüléseim, minden szenvedésem, beleértve az agyvérzéshez vezető végkimerülést is, a tudatalattimban kezeletlenül és feloldatlanul hagyott "lelki terhek" okozták.

Dühös voltam, mert a stroke előtt harminc évig jártam a legkülönfélébb terápiákra és kezelésekre a megmagyarázhatatlan szorongásrohamaim és a fizikai fájdalmaim miatt, de senki, még a híres és elismert orvosok és terapeuták sem tudtak segíteni nekem.

Kénytelen voltam a saját kezembe venni a sorsom. És ezzel megkezdődött a gyógyulás felé vezető rögös utam. Az orvosok legnagyobb meglepetésére azonban gyorsabban felépültem, mint azt várták. Ez azért következhetett be, mert merőben új módon közelítettem meg a problémát: az elmém mélyén megbúvó tudatalatti programok feltérképezésére, feloldására és megtisztítására fókuszáltam.

Lenyűgözött a tudatalattimmal folytatott belső munka és az ezzel elért csodálatos gyógyulás. Teljesen felépültem és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben mint előtte bármikor. Akkortájt döntöttem el, hogy másoknak is megtanítom mindazt, amit az évek során szorgalmas tanulással és gyakorlással elsajátítottam. Azoknak az embereknek tudtam a leghatékonyabban segíteni, akik őszintén vágytak egy jobb életre, és ezért hajlandóak voltak beletenni a munkát is.

Ma már tökéletes az egészségem. Az önmunka hatására egy szeretetteljes, és minden téren kielégítő párkapcsolatban élek a Kedvesemmel. Saját coaching praxisom van, amely során az általam kidolgozott Eredményközpontú Coaching Technikákat és Módszereket tanítom az USA-ban és Európában. Az igazat megvallva soha nem éreztem még magam ennyire jól. Boldog és kiegyensúlyozott életet élek. Életem társa, Uli 2012-ben csatlakozott a küldetésemhez. Együtt, egy párként vezetjük az Advanced Mind Institute tréningcégünket, hogy diákjainkat segítsük álmaik és vágyaik elérésében szerte a világon.

----------------------------

FONTOS JOGI NYILATKOZAT

A "Viszlát Szorongás, Helló Új Élet" kurzus, a könyvem és a nyilvános videóm ismerete és tanulmányozása, valamint a Privát Csoportban való részvétel nem jogosít fel senkit arra, hogy a nevemre és tanításaimra hivatkozva másokat tanítson, tanáccsal lásson el, oldásokat végezzen vagy önsegítő közösségi teret hozzon létre. 
 
A Youtube videóim marketing jellegű ismertető videók, módszertant nem adnak át. Amit a könyvemben leírtam, az a tudásomnak és a tanításaimnak csak egy vékony szelete, avagy csupán a "jéghegy csúcsa". A most induló Privát Csoport célja pedig a magyar nyelvű kurzus tudásanyagának elmélyítése, a technikák bővítése, egyéni használatra és saját felelősségre. 
 
Aki nem szerzett nálam oklevelet (EXPERT COACH Program), annak szigorúan tilos az én nevemre és tanításaimra hivatkozva bármilyen zárt vagy nyilvános, egyéni vagy csoportos fizikai vagy online segítő térben másokat tanácsok vagy terápia szintjén kezelnie.
 
A nevem alatt nem hozható létre és nem reklámozható tanácsadás, egymást támogató közösség vagy bármilyen olyan segítői viszony, amihez én nem járultam hozzá. 
 
A fent említett magyar nyelvű kurzusom, önsegítő kurzus, egyéni felhasználásra, nem mentorképző kurzus! Annak elvégzése senkit sem jogosít fel arra, hogy azzal - ráadásul a nevem felhasználása mellett - másokat kezeljen vagy tanácsokkal lásson el. 
 
Fentiek megszegése jogi következményeket vonhat maga után, amelyről a "Viszlát Szorongás, Helló Új Élet" kurzus bemutatkozó videójában is már szó esett.
 
Köszönöm, ha a fentieket betartjátok!
 
Szentes Róbert